+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Testimoniale

"Recomand cu căldura Narah. Plasarea comenzii mele a decurs foarte ușor, livrarea a fost extrem de rapidă, iar produsul depășește aștepările din punct de vedere al calității. Am apreciat grija cu care a fost ambalat și faptul că am primit o mostră a unui alt produs, pentru testare. Însă ce m-a impresionat cu adevărat, a fost biletul scris de mână găsit în pachet și urarea de zi bună :) Mulțumesc pentru atenția acordată! Keep up the good job!"

"Pentru mine este foarte important să producem cât mai puțin deșeu în casa noastră. Am cumpărat cupa menstruală OrganiCup, acest produs este important și din această cauză. Cunoșteam demult produsul, un alt brand, însă odată cu nașterea copiilor, nu mai este bună mărimea precedentă. Mai este important și partea economică, pe care am conștientizat din nou când am reînceput să cumpăr absorbante. Mă bucur că s-a terminat această perioadă! :)"

"Am fost impresionată de faptul că a fost preluată așa de repede comanda și a sosit a doua zi, deși o plasasem pe la prânz. În al doilea rând, mi-a plăcut foarte mult că a sosit însoțită de un bilet scris de mână în care mi se mulțumea pentru comandă și mi se urau toate cele bune și bonus, o mostră de șampon de la Zenz . Indiferent de retailerul la care am plasat comenzi până acum nu am mai primit o notă scrisă de mână, ceea ce mi s-a părut că a personalizat foarte mult relația retailer-client și că puneți pasiune în ceea ce faceți. Cât despre produsul în sine, îmi doream de ceva timp să comand OrganiCup, mă va ajuta să nu mai generez atâtea deșeuri pentru mediu (absorbante/tampoane), să trec peste cele 7 zile delicate cu confort și, nu în ultimul rând, să economisesc bani. De la mine aveți încă un plus suplimentar pentru că ați ambalat comanda în cutie de carton și nu plastic. Recomand, o experienta de nota 10."

 

"Am comandat cupa menstruală Organicup. Produsul, chiar de la prima incercare, este super. Usor de utilizat si foarte foarte comfortabil! Recomand!!"

"Am comandat cupa menstruală Organicup de la voi, și am fost plăcut surprinsă de rapiditatea livrării comenzii, de cadoul reprezentat de pasta de styling pentru păr, precum și de notița scrisă de mână! Vă mulțumesc mult pentru serviciile calitative oferite, voi reveni cu siguranță cu alte comenzi :)"

"Recomand din suflet atât firma cât și produsele Organicup. Stafful este excepțional,prompt in a Răspunde comenzilor și dau dovada de foarte mult profesionalism. Cât despre produsele Organicup,pot spune ca este achiziția cea mai buna pe care o femeie ar putea sa o facă:economisești bani pe viitor, nu dăunează organismului și reduci in același timp poluarea ecosistemului."

"Am avut o experiență foarte plăcută, produs excelent, livrare rapidă și suport clienți foarte bun. Recomand :-)"

NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.