+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Politica de Retur

Vă precizăm că produsele cosmetice comercializate prin intermediul www.narah.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizată.

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele cumpărate, le puteți returna și veți primii banii înapoi. Produsele se returnează în 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Puteți returna produsul la SC Meridian Invest SRL, str.Harghita nr. 94, Miercurea Ciuc, jud. Harghita și puteți solicita returnarea baniilor, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma unui voucher.
Pentru retur trebuie să trimiteți o hârtie prin care solicitați returul și totodată să atașați copie factura și chitanța aferență comenzii.
Taxa aferenta transportului este în sarcina cumpărătorului, banii vor fi returnați în maxim 30 zile calendaristice de la data primirii returului. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziție cumpărătorul sau cum vom conveni de comun acord.
Se va returna numai contravaloarea produsului fără cheltuielile inițiale de livrare.
În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, narah.ro își rezervă dreptul de a reține o parte din suma ce urmează a fi returnată în scopul de a readuce produsul în starea inițială - dacă este posibil - sau pentru a acoperi diferența rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vândut sub nici o formă, returul poate fi refuzat. În cazul în care clientul preferă reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.


Produsele aflate în lichidare de stoc, promoții sau la reducere de preț, NU se pot returna.

Produsele de igienă intimă (cupele menstruale) NU se pot returna.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

• Asigurați-vă că produsul pe care doriți să-l returnați corespunde condițiilor de mai sus.
• Contactați serviciul Relatii Clienți prin email la adresa: office@narah.ro.
• Ambalați produsul în mod corespunzător pentru ca acesta să fie ferit de șocuri ce pot apărea în timpul transportului. Produsele care ajung retur în forma necorespunzătoare datorată ambalării defectuoase nu vor putea beneficia de garanția returnării.

Expediați coletul la adresa: SC Meridian Invest SRL, str. Harghita nr.94, Miercurea Ciuc, judetul Harghita prin orice serviciu de curierat rapid. Nu se acceptă la retur colete cu plată ramburs. După recepționarea coletului veți fi contactat(ă) pentru a rezolva detaliile returului.

NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.