+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30
 • Cod produs: 10112015
 • Producător: Organicup
 • 129,00 Lei

Cupa menstruală OrganiCup este o alternativă sănătoasă, ușoară și ”verde” la tampoane și absorbante.

Mărimea A  este recomandată în caz de flux menstrual ușor/mediu și/sau dacă nu ați născut.

Cupa menstruală este livrată cu săculeț din bumbac și intrucțiuni de utilizare.

Poate ține până la 12 ore (depinde de fluxul menstrual) și poate fi folosit și noaptea. Se menține la loc datorită unui vid ușor, dacă este introdus corect, nu se simte și nu sunt riscuri de scurgere. Puteți folosi OrganiCup în timpul activităților sportive, inclusiv înot.

Este fabricat 100% din silicon medical - nu perturbă mediul natural al organismului.

În timp ce absorbantele și tampoanele absorb secrețiile vaginale, OrganiCup doar le colectează - eliminând astfel iritarea și uscăciunea, asigurând totodată menținerea echilibrului pH-ului. Și, fiindcă poate fi refolosit timp de 10 ani, este una dintre cele mai mari contribuții personale la protejarea mediului înconjurător.

Este certificat hipoalergenic cu AllergyCertified și este potrivit pentru membranele mucoase sensibile.

 

 

 • Stoc epuizat   |   Transport: 17 Lei, la comenzi peste 150 Lei este GRATUIT!
 • METODE DE UTILIZARE & INGREDIENTE

  MOD DE UTILIZARE:

  Înainte de folosire, dezinfectați cupa menstruală în apă în fierbere timp de aproximativ 3 minute. Repetați după fiecare menstruație.


  Introducerea cupei:

  Înainte de introducere, cupa se pliază fie în jumătate (C-fold – vezi pe interiorul cutiei) sau se apasă pe marginea cupei către interior (Punch-down – vezi pe interiorul cutiei). Introduceți cupa menstruală pliată în sus, țintind spre spate, după care lăsați să se deschidă.
  Pentru a fi sigură, că s-a deschis și s-a prins corespunzător prindeți partea de jos a cupei și încercați s-o răsuciți un pic. Dacă s-a deschis și s-a prins corespunzător, nu se simte și nu veți avea probleme cu scurgerea.
  Puteți lăsa cupa până la 12 ore (în funcție de fluxul menstrual).

  Îndepărtarea cupei:

  Pentru a scoate cupa, prindeți piciorușul și trageți ușor pănă puteți prinde baza cupei. Strângeți baza ca să eliberați vidul , după care trageți afară ușor. Prin folosirea mușchilor vaginali puteți s-o scoateți și mai ușor, împingând-o afară.
  Goliți cupa în toaletă, curățați-o cu un șervețel umed sau hârtie de toaletă sau spălați cu apă înainte s-o reintroduceți.

  AllergyCertified

  este o etichetă internațională de alergie care se străduiește să ofere consumatorilor produse sănătoase care să le protejeze pielea. Nu veți găsi niciodată parfum sau conservanți alergeni, cum ar fi MI (metilizotiazolinona), în produsele AllergyCertified.


      

  MATERIAL: 100% silicon medical, fără coloranți.

  Specificații:
  Diametru: 40 mm
  Înălțime totală: 65 mm
  Capacitate: 25 ml.

  Dacă ați încercat deja produsele vă rugăm să ne scrieți părerea!


  Andra
  Am primit coletul într-o zi jumătate . Cei de la Cargus facusera o incurcatura si trecuseră gresit suma pentru ramburs. Am sunat la numărul de contact de pe site si mi-a răspuns o doamnă foarte amabilă care s-a uitat în sistem și în maxim un minut a verificat problema. Angajati care se ocupa de site sunt de excepție. Cat despre produs este tot ce o femeie își poate dori. Te scapa de multi bani pe care ii dai lunar pe absorbante/tampoane , calitatea este excelenta, nu o simti deloc.
  Raluca R.
  Foarte utila. Recomand!
  Cristina
  Sunt extrem de mulțumită de OrganiCup și cu siguranță îl voi folosi pentru mult timp. Este ușor de utilizat, mult mai comod decât alternativele și faptul că nu mai produc deșeuri este un aspect foarte important pentru mine. Recomand cu drag!
  Amalia D.
  Produsul, chiar de la prima incercare, este super. Usor de utilizat si foarte foarte comfortabil! Recomand!!
  Diana B.
  Despre produsele Organicup,pot spune ca este achiziția cea mai buna pe care o femeie ar putea sa o facă:economisești bani pe viitor,nu dăunează organismului și reduci in același timp poluarea ecosistemului.
  Janka Sz.
  Produs de calitate, livrare rapidă.
  Ancuta G.
  Un life changer, recomand oricarei fete. Desi am fost sceptica la inceput dupa vreo 2 incercari am ajuns sa iubesc aceasta cupa care se pare ca functioneaza mai sanatos decat alte mijloace.Multumessc :)
  NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

  Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
  Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.