+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Despre Noi

BINE AȚI VENIT ÎN UNIVERSUL NARAH!       

Misiunea și dorința noastră este să contribuim la ocrotirea Planetei noastre prin a vă oferi produse cu grijă pentru sănătate și mediul înconjurător.

Îmbrățișați-vă frumusețea și aveți grijă de sănătatea minții, corpului și sufletului. Bunăstarea este un echilibru între toate componentele ființei noastre și aducerea în echilibru a frumuseții interioare cu cea exterioară. Frumusețea, inclusiv îngrijirea pielii, este o formă de auto-exprimare, deoarece ajută la formarea unei identități pozitive. Nu este ușor să ne simțim întotdeauna încrezători de felul în care arătăm, dar îngrijirea pielii și a sufletului ajută la construirea stimei de sine. Și acceptarea sinelui ne permite să luăm decizii sănătoase cu privire la modul în care dorim să ne perceapă lumea. 

Produsele cosmetice pot fi instrumente remarcabile și magice care ne pot ajuta să ne exprimăm identitatea și stilul personal, să accentuăm ceea ce ne face unice și să ne simțiți bine în pielea noastră.

Frumusețea are multe fețe, la fel cum fiecare piele are propriile nevoi individuale, de aceea nu credem în concepte cosmetice schematice și instrucțiuni de aplicare stricte. De asemenea, nu facem promisiuni exagerate, mai degrabă, avem încredere în clienții noștri că ei sunt suficient de conștienți de propriul lor corp și pot decide singuri care sunt produsele potrivite pentru ei.

Încearcă produsele și alege cele potrivite pentru tine, tu te cunoști cel mai bine, tu știi când te simți cel mai bine în pielea ta. Noi dorim să-ți sprijinim naturalețea și bunăstarea cu ajutorul produselor noastre :-)

 

Gama noastră de produse include produsele profesionale pentru îngrijirea părului și pielii Zenz Organic Products, produsele vegane, cruelty free și fairtrade de la i+m Naturkosmetik , produsele handmade 100% naturale Bellesa Natural, concepute pentru îngrijirea zilnică a tenului și corpului , cupele menstruale și produsele OrganiCup, produse din gama Weleda, Mossa, Pulpe de Vie, Überwood, As I Am și SheaMoisture.

 

 ZENZ ORGANIC PRODUCTS
- a crea cea mai bună și cea mai sănătoasă linie de produse profesionale
- a oferi consumatorilor produse sănătoase
- a asigurara un mediu de lucru mai sănătos pentru coafori, respectând în același timp mediul înconjurător

Anne-Sophie Skjødt Villumsen cu NarahZenz Organic Products este o companie daneză, creată de o coafeză eco-conștientă, dornică să creeze un mediu de lucru mai sănătos pentru coafori și să ofere alternative mai sănătoase consumatorilor. Anne-Sophie Skjødt  Villumsen a deschis primul salon ”verde” în Danemarca în anul 1999. În prezent, Zenz Organic Hairdressing a crescut într-un lanț de șapte saloane durabile în zona Copenhaga.

Deja în timpul uceniciei sale ca coafor, Anne-Sophie a dezvoltat alergie la chimicalele din  produse tradiționale pentru păr. Pentru a putea continua profesia de coafor, ajutând pe alții cu aceeași problemă, ea a început să dezvolte produse sănătoase pentru îngrijirea părului. În 2010, a lansat seria ecologică și profesională de îngrijire a părului, Zenz Organic Products.  De atunci, mai multe linii de produse au fost adăugate în portofoliul Zenz Organic Products, printre altele, uleiuri organice, henna botanică, produse minerale de machiaj, produse de îngrijire solară și îngrijirea pielii. Gama Zenz Organic Products conține toate produsele necesare în salon. 

Produsele se bazează pe ingrediente naturale și certificate organic de înaltă calitate, precum uleiul de avocado presat la rece și aloe vera purificat organic.
Linia Zenz Organic Pure este certificat și antialergic, produsele nu conțin parfum sintetic sau esențial, de aceea este potrivit și femeilor însărcinate, copiilor și persoanelor sensibile la parfum.

Cu o cerere tot mai mare de produse cosmetice ecologice și mai sănătoase, Zenz Organic Products dorește să ofere coaforilor și consumatorilor conștienți o alternativă mai sănătoasă la numeroasele produse și ingrediente dăunătoare disponibile pe piață astăzi. Dorim să satisfacem nevoia tuturor pentru frumusețe, cu respect pentru sănătate și mediul înconjurător.

Anne-Sophie a câștigat, de asemenea, mai multe premii, atât pentru produsele sale, cât și pentru talentul ei de coafeză. A fost ales Green Hairdresser 2014 și Green Producer 2014  la Scandinavian Green Cosmetics Award, și în 2015 a câștigat titlul de  Hairdresser of the Year la Danish Beauty Award. Zenz Styling Paste Pure no. 06 a câștigat în categoria Best skin-friendly product for men la Allergy-Award 2016. Totodată, în anul următor, Zenz Shampoo Pure no. 01 a câștigat categoria Best skin-friendly product for professionals.

i+m NATURKOSMETIK

i+m Naturkosmetik este o companie germană de produse cosmetice naturale, există pe piața din Germania din 1978. Ei creează produsele cosmetice pentru a sprijini frumusețea naturală –  frumusețea exterioară este reflecția frumuseții interioare - toate produsele fiind vegane și fără testări pe animale, cu ingrediente naturale, marea majoritate fiind ingrediente fairtrade. Printre produsele i+m găsiți produse pentru toată familia. Uleiurile și extractele de plante folosite sunt toate presate la rece, fără încălzire sau procese chimice, pentru că așa își păstrează uleiurile și plantele proprietățile benefice. Astfel se poate renunța și la agenții conservanți chimici, de aceea au produsele un termen de valabilitate mai scurt. De asemenea , nu folosesc ingrediente de origine animală, sintetice sau bazate pe uleiuri minerale. Rețetele produselor sunt de mulți ani de formulă vegană, firma fiind unul dintre pionieri în industria cosmeticelor vegane. Inge Stamm, fondatoarea companiei a fost convinsă de puterea plantelor în produsele cosmetice, ea a afirmat : "De-a lungul   aniilor am devenit conștientă de faptul că combinația de ingrediente de plante pure sunt cele mai eficiente și cel mai bine tolerate de piele. "

Formați-vă o părere încercând produsele vegane i+m Naturkosmetik :-)

BELLESA NATURAL

Bellesa Natural  vă oferă produse cosmetice naturale concepute pentru îngrijirea zilnică a tenului și corpului. Produsele sunt 100% naturale , fără conservanți sau alte substanțe sintetice adăugate, certificate, înregistrate și nu au fost testate pe animale.

Producătoarea ne-a povestit cum a început și cum s-a dezvoltat povestea acestui brand cu produse handmade: 
“Pasiunea mea pentru cosmetice naturale a început acum 7 ani, când am primit în cadou uleiuri naturale pentru față și corp. Le foloseam cu drag și după nașterea fetiței mele, am început să fac creme de corp pentru mine și pentru prietenele mele. 
Mă interesa tot ce era legat de cosmetice naturale. Citeam rețete, le încercam și aveam senzația că sunt un cadou perfect pentru oricine, ca și o prăjitură de casă, făcută cu drag. :-)
În toamna anului 2018 am dat o șansă pentru mine, asa că am creat o paletă de 14 produse. Folosesc numai uleiuri și unturi vegetale cu 7 uleiuri esențiale. 
Produsele mele sunt mai ales balsamuri de corp cu o textură solidă fiecare având un miros clar si ușor de identificat. Am experimentat, că oamenii aleg după prima senzație de mireasmă, de aceea era foarte important pentru mine să aleg uleiurile esențiale cele mai îndrăgite.
Surprinzător, am primit o mulțime de aprecieri și încurajări, care mă inspiră în fiecare zi. Am încredere în stilul de viață sănătoasă, citesc și studiez continuu în ceea ce privește îngrijirea pielii fără chimicale. Aceasta este pasiunea și misiunea mea.”

 

CUPA MENSTRUALĂ ORGANICUP

OrganiCup este o cupă menstruală reutilizabilă, o alternativă sănătoasă, ușoară și ”verde” la tampoane și absorbante. Este fabricat 100% din silicon medical, fără chemicale, fără coloranți - nu perturbă mediul natural al organismului.
În timp ce absorbantele și tampoanele absorb secrețiile vaginale, OrganiCup doar le colectează - eliminând astfel iritarea și uscăciunea, asigurând totodată menținerea echilibrului pH-ului. Și, fiindcă poate fi refolosit timp de 10 ani, prin eliminarea deșeurilor lunare, este una dintre cele mai mari contribuții personale la protejarea mediului înconjurător.
Cupa menstruală poate fi folosită până la 12 ore (depinde de fluxul menstrual) și în timpul nopții, în timpul activităților sportive, inclusiv înotul.

Este certificat cu AllergyCertified și este potrivit pentru membranele mucoase sensibile.

Produsele AS I AM și SHEAMOISTURE din ingrediente organice și cruelty-free au fost special create pentru îngrijirea părului creț, ondulat , uscat. În gama de produse găsiți șampoane, balsamuri și tratamente pentru păr. 

 

CERTIFICATUL ECOLOGIC NORDIC SWAN ECOLABEL 

Cerințe stricte de mediu - în toate fazele relevante ale ciclului de viață al produsului Certificarea și controlul - pentru a vă simți în siguranțăCerințe stricte pentru produse chimice - pentru a fi benefice mediului înconjurător și sănătății dumneavoastră, nu sunt permise ingrediente CMR (cancerigene, mutagene sau toxice pentru reproducere).

Înăsprirea cerințelor - pentru a crea o dezvoltare durabilă
Eticheta Nordic Swan Ecolabel este eticheta oficială a Danemarcei. A fost stabilită de Consiliul Nordic al Miniștrilor în 1989 și este folosită în toate țările nordice: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda. Etichetarea ecologică afectează atât consumul, cât și producția într-un mod mai ecologic, iar scopul este de a reduce impactul general asupra mediului, astfel încât să obținem un mediu mai curat și o sănătate mai mare - în beneficiul oamenilor, al mediului și al resurselor pământului. Produsele cosmetice intră în contact direct cu pielea și părul și, prin urmare, conținutul de substanțe care pot provoca alergii sau alte efecte dăunătoare este fie interzis, fie limitat la minim. Astfel, cu excepția unui conținut foarte limitat de parfum, nu este permis adăugarea de alergeni în produsele cosmetice cu certificate Nordic Swan. 

Produsele pentru bebeluși și copii trebuie, totuși, să fie complet fără parfumuri. Substanțele de pe lista UE a posibilelor perturbatoare endocrine, inclusiv parabeni, nu trebuie incluse. Pe lângă cerințele privind mediul și sănătatea sunt cerințe care reduc consumul de ambalaje și asigură calitatea produselor. Nici unul dintre produsele noastre nu a fost testat pe animale și toate ambalajele produselor sunt fabricate din PE biodegradabil.

 

ALLERGYCERTIFIED
 AllergyCertified este o etichetă internațională de alergie care se străduiește să ofere consumatorilor produse sănătoase care să le protejeze pielea. Nu veți găsi niciodată parfum sau conservanți alergeni, cum ar fi MI (metilizotiazolinona), în produsele AllergyCertified.

Cupele menstruale OrganiCup vă oferă o alternativă la tampoane și absorbante , având grijă de sănătatea Dvs. (nu conțin substanțe toxice) și de mediul înconjurător. Sunt certificate hipoalergenic, certificate vegan (fără testări pe animale) și respectă toate reglementările relevante. Luați în considerare cantitatea de deșeuri produse în fiecare lună cu produse de igienă intimă de unică folosință și substanțele chimice pe care le conțin și pe care le introducem în corpul nostru. Considerăm că produsele de igienă intimă nu trebuie să conțină substanțe chimice nocive și nici să absoarbă secrețiile fizice ale organismului, ceea ce duce la infecții. Menstruațiile nu ar trebui să fie cauza unei poluări majore. 

Sunt fabricate 100% din silicon medical  - nu perturbă mediul natural al organismului. În timp ce absorbantele și tampoanele absorb secrețiile vaginale, OrganiCup doar le colectează  - eliminând astfel iritarea și uscăciunea, asigurând totodată menținerea echilibrului pH-ului. Și, fiindcă poate fi refolosit timp de 10 ani, este una dintre cele mai mari contribuții personale la protejarea mediului înconjurător. OrganiCup este certificat hipoalergenic cu AllergyCertified și este potrivit pentru membranele mucoase sensibile.

 
Dorim ca produsele noastre să fie disponibile tuturor clienților care optează pentru sănătate și frumusețe,
dorim să demonstrăm, că este posibil și viabil să combinăm frumusețea cu sănătatea și să fim în trend,
credem că există o legătură firească între frumusețe, modă și sănătate.

Dacă doriți mai multe informații despre produsele noastre, doriți să le încercați sau doriți o ofertă de preț, vă rugăm să ne contactați:

prin email office@narah.ro
sau 
prin telefon 0721-863848

Vă răspundem cu cea mai mare plăcere!

NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.