+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Despre Noi

BINE AȚI VENIT ÎN UNIVERSUL NARAH!       

Misiunea și dorința noastră este să contribuim la ocrotirea Planetei noastre prin a vă oferi produse cu grijă pentru sănătate și mediul înconjurător.

Credem că fiecare pas, fiecare contribuție contează , cu câteva lucruri simple poți avea grijā de sānātatea mediului înconjurātor: renunță la plastic; reciclează si reutilizează; folosește cosmetice și produse de curățenie naturale, în ambalaje reciclabile; reduce deșeurile, renunțând la tacâmuri, pahare, farfurii din plastic de unică folosintā; tipārește mai puțin; plantează copaci; educă-ți copii sā aibā grijā de mediul înconjurātor. 

Noi, femeile, generăm foarte multe deșeuri în fiecare lună, în timpul menstruației, dacă folosim tampoane și absorbante de unică folosință. Alegând cupele menstruale avem grijă de sănătatea noastră și reducem considerabil cantitatea de deșeuri generate lunar.

Deasemenea, bunăstarea animalelor este importantă pentru noi, de aceea toate produsele noastre sunt cruelty-free și marea majoritate și vegane. Gama noastră conține produse pentru îngrijirea părului și pielii, produse de îngrijire pentru bebeluși și copii și cupe menstruale.

Frumusețea are multe fețe, la fel cum fiecare piele are propriile nevoi individuale, de aceea nu credem în concepte cosmetice schematice și instrucțiuni de aplicare stricte. De asemenea, nu facem promisiuni exagerate, mai degrabă, avem încredere în clienții noștri că ei sunt suficient de conștienți de propriul lor corp și pot decide singuri care sunt produsele potrivite pentru ei.

Produsele cosmetice pot fi instrumente remarcabile și magice care ne pot ajuta să ne exprimăm identitatea și stilul personal, să accentuăm ceea ce ne face unice și să ne simțiți bine în pielea noastră. Încearcă produsele și alege cele potrivite pentru tine, tu te cunoști cel mai bine, tu știi când te simți cel mai bine în pielea ta. Noi dorim să-ți sprijinim naturalețea și bunăstarea cu ajutorul produselor noastre :-)

Mulțumim, că ne-ai ales și te mai așteptăm :-)

https://narah.ro/pentru-piele/produse-naturale-pentru-ingrijirea-corpului.html

Dacă dorești mai multe informații despre produsele noastre, dorești să le încerci sau vrei o ofertă de preț, ne poți contacta cu încredere, îți stăm la dispoziție cu drag:

prin email office@narah.ro
sau 
prin telefon 0721-863848.

NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.