+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

ABSORBANTE SUPER PLUS CU STRAT DE BUMBAC ORGANIC 12 buc

 • Cod produs: NC014
 • Producător: Natracare
 • 22,00 Lei

Absorbante ultra subțiri cu un strat absorbant natural, ambalate individual în hârtie reciclată pentru o prezență discretă în geanta.

Materiale naturale, strat extra moale de bumbac, fără parfum, plastic, materiale albite cu clor.

Biodegradabile.

TOATE PRODUSELE NATRACARE:

- sunt în totalitate fără clor - înălbirea cu ajutorul clorului generează un produs secundar numit dioxină care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscută ca o substanță cancerigenă.
- nu sunt testate pe animale.
- sunt biodegradabile (in proporție de 95% până la 100%)
- nu conțin materiale plastice, substanțe super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.

CE ESTE IAF SI CUM NE PUTEM PROTEJA?

IAF (Infecția Alergică la Femei) este o afecțiune persistentă care nu răspunde la tratamentele convenționale pentru candidoză. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infecție fungică. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mâncărimi, scurgeri albe. Ea este generată de o reacție, deseori datorată contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate în majoritatea produselor pt igienă intimă obișnuite. Aceste simptome pot fi ameliorate și, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusivă a produselor pt igienă intimă, gen Natracare.

NATRACARE NU FOLOSEȘTE POLIACRILAT DEOARECE:

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne și scutecele de copii, convenționale, precum și câteva mărci "așa-zise naturale", folosesc poliacrilat pentru a crește capacitatea de absorbție a produselor lor.

Materialele super absorbante sunt împrăștiate într-un strat moale sau sunt încorporate într-un strat air-laid comprimat care conține fibră moale, latex, adezivi acrilici și alte tipuri de adezivi.

În afară de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indică faptul că vaporii eliberțti de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzează iritarea pielii, iar în cazul bebelușilor pot contribui la declanșarea astmului.

Natracare NU folosește poliacrilat, ci un material biodegradabil și non alergic fabricat din amidon.

De peste 15 ani, Natracare este marca de încredere a femeilor care văd sensul alegerii naturale a tampoanelor și absorbantelor pentru menstruație. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine să alegem produse din bumbac organic, reducând astfel expunerea față de reziduurile din pesticide și îngrășăminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Produsele Natracare sunt certificate organic SOIL ASSOCIATION.

De ce Natracare nu folosește mai mult adeziv pentru produsele sale?
 
Tipul de adeziv folosit pentru produsele Natracare este același tip de adeziv livrat către majoritatea companiilor de absorbante. Din păcate, aceste corporații au brevetat lungimea, lățimea și numărul de benzi adezive, astfel încât am fost nevoiți să gasim artificii pentru a nu încălca aceste patente. De asemenea, adezivul este partea cea mai puțin prietenoasă cu mediul, de aceea folosim stricul necesar pentru a păstra un raport optim între stabilitatea produsului și biodegradabilitatea sa. 
 
Datorită faptului că folosim celuloză naturală în loc de plastic, există o marjă de eroare foarte fină pentru temperatura la care adezivul este aderent la material. Prea fierbinte și produsul devine foarte lipicios, prea rece iar acesta nu se va lipi. În cazul in care vă regasiti în această situație, încălzirea absorbantului între palme va incălzi adezivul suficient încât să adere eficient la materialul textil. Pentu rezultate optime, lenjeria intima din bumbac este de preferat celei sintetice.

 • Stoc epuizat   |   Transport: 17 Lei, la comenzi peste 150 Lei este GRATUIT!
 • METODE DE UTILIZARE & INGREDIENTE

  Dacă ați încercat deja produsele vă rugăm să ne scrieți părerea!


  NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

  Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
  Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.