+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Contact

Misiunea mea este să vă ofer produse sănătoase, cu grijă pentru mediul înconjurător. De foarte mult timp aleg cu grija produsele cosmetice si de igienā si ca mamă, este deasemenea foarte important pentru mine cu ce produse intră în contact pielea și părul fetiței mele.

Majoritatea produselor comercializate de noi sunt multifuncționale și pot fi folosite de toată familia, se pot folosi pentru păr și piele, deci nu avem nevoie de foarte multe produse, astfel contribuim și la îngrijirea mediului înconjurător. De asemenea, faptul , că ambalajul produselor sunt fabricate din material biodegradabil și nu au al doilea ambalaj este un lucru important în ocrotirea mediului înconjurător.

Doresc să demonstrez că este posibil și viabil să combinăm frumusețea cu sănătatea și să fim în trend. Cred că există o legătură firească între frumusețe, modă și sănătate. Putem fi îngrijite și frumoase alegând conștient produsele cosmetice și de igienă intimă,  care intră în contact cu părul și pielea noastră, având grijă de mediul înconjurător. 

Dacă dorești mai multe informații despre produsele noastre, dorești să le încerci sau vrei o ofertă de preț, ai posibilitatea să mă contactezi prin e-mail la adresa office@narah.ro sau prin formularul de contact de mai jos. Îți răspund în cel mai scurt timp posibil!

Cu drag,
Andrea Pora

Formular de contact
NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.