+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Sfaturi utile pentru îngrijirea părului

Este foarte important să oferiți părului îngrijire corespunzătoare în funcție de tipul lui. Dacă doriți să oferiți părului îngrijire naturală, vegană, vă oferim câteva sfaturi legate de acest aspect :-)

Păr normal
Spălați-vă părul de aprox. 3 ori pe săptămână, cu un șampon hrănitor,  care conferă scalpului o curățare sănătoasă și  delicată. Utilizați balsam pentru o îngrijire suplimentară și pentru a proteja firele de păr. Întotdeauna uscați părul cu atenție după spălare, astfel încât scalpul să nu rămână umed. Utilizați un produs de styling care este potrivit pentru coafura și lungimea părului și aplicați tratament de  păr o dată pe lună.
 
Păr fin / Păr subțire
Părul fin poate fi ușor stilizat, dar, de obicei, devine un pic plat. Prin urmare, părul fin are nevoie de un șampon care adaugă textură și volum.
Vă recomandăm linia Sweet Sense NO 04 de la Zenz Organic Products (https://narah.ro/pentru-par/sampoane-organice/sampon-organic-sweet-sense-no04.html ), cu miros plăcut de mandarină, care oferă volum și hidratare optimă sau șamponul pentru volum de la i+m Naturkosmetik (https://narah.ro/pentru-par/sampoane-organice/sampon-de-par-pentru-volum-cu-germeni-de-grau.html ).
Folosiți balsam pentru strălucire și suplețe și pentru a preveni electricitatea statică din păr, ca balsamul Sweet Sense NO 05 (https://narah.ro/pentru-par/balsamuri-organice/balsam-organic-sweet-sense-no05.html ).
 
Păr creț / păr ondulat
Părul ondulat natural necesită o expertiză. La cât de frumoase pot fi buclele, părul poate deveni din păcate destul de repede creț, atunci când nu primește îngrijirea corespunzătoare. Este ușor să obțineți un păr frumos cu un șampon special creat pentru a hidrata și pentru a menține buclele bine îngrijite.
Vă recomandăm liniile: Sweet Sense și Deep Wood de la Zenz Organic Products (https://narah.ro/pentru-par/sampoane-organice/sampon-organic-deep-wood-no07-1.html ). Ambele conferă o hidratare optimă părului cu bucle.
Dacă doriți o îngrijire optimă pentru buclele dvs., folosiți mai întâi șamponul NO 04 pentru spălare și apoi balsamul NO 08( https://narah.ro/pentru-par/balsamuri-organice/balsam-organic-deep-wood-no08.html ). După șampon și balsam, uscați părul cu un prosop  și apoi utilizați balsamul NO 08 din nou, dar fără clătire. Aplicați pe părul Dvs. și apoi aplicați produsul de styling.
Pentru un păr gros, puternic, vă recomandăm linia Deep Wood și  tratamentul  Treatment no. 03 ca o cremă pentru bucle (https://narah.ro/pentru-par/tratamente-organice-pentru-par/tratament-organic-pentru-par-pure-no03.html ).
 
Păr vopsit
Pentru a menține o culoare frumoasă a părului, îngrijirea este importantă. Vă recomandăm linia de Deep Wood pentru o rezistență optimă și reconstruirea părului tratat cu colorare. Produsele conțin uleiuri care protejează și mențin firul de păr închis astfel încât culoarea să nu se estompeze.
În plus, vă recomandăm o dată pe săptămână să utilizați tratamentul pnetru păr și scalp, Hair rinse and treatment fresh herbs no. 87(https://narah.ro/pentru-par/tratamente-organice-pentru-par/tratament-organic-pentru-par-si-scalp-fresh-herbs-no87.html ) amestecat cu apă, în raport 1: 1, ca o reîmprospătare a culorii. Firul de păr este curățat și suprafața cuticulei este închisă. Încheiați întotdeauna tratamentul cu balsam sau Treatment no. 03.
Un păr vopsit necesită o atenție deosebită. Pentru a menține intensitatea culorii și pentru a întări părul, folosiți de 2-3 ori pe lună tratamentul Treatment no. 03, care conține o mulțime de proteine și vitamine.
De asemenea șamponul Colour Shine de la Uberwood oferă o îngrijire ideală pentru părul vopsit. (https://narah.ro/pentru-par/sampoane-organice/sampon-colour-shine-pentru-par-vopsit.html )

Păr gras
Părul gras este adesea cauzat de dezechilibrul hormonal. Din această cauză apare de obicei la adolescenți sau atunci când se utilizează un șampon necorespunzător, ceea ce face ca scalpul, încercând să  mențină echilibrul, produce mai mult sebum și grăsime.
În cazul dezechilibrelor scalpului, este important să reechilibrați scalpul prin alegerea produselor potrivite. Cu cât încercați mai mult să uscați scalpul pentru a curăța părul, cu atât mai mult sebum se va produce. Vă recomandăm să utilizați șamponul Eucalyptus NO 10 (https://narah.ro/pentru-par/sampoane-organice/sampon-organic-eucalyptus-no10.html) , care curăță și hidratează. Acesta conține eucalipt, care este antibacterian și degresant, și deoarece șamponul conține, de asemenea, o mulțime de ulei de avocado și Aloe vera, curăță și hrănește în același timp. Utilizați balsamul Eucalyptus NO 11 după ce spălați părul de 2 ori. Șamponul Balance cu ierburi sălbatice de la i+m Naturkosmetik ( https://narah.ro/pentru-par/sampoane-organice/sampon-de-par-balance-cu-ierburi-salbatice.html) este ideal pentru părul gras, cu efect de revigorare, întărire și echilibrare, ajută la redarea echilibrului pentru părul gras și/sau predispus la mătreață. 
 
 

Sfaturi utile pentru îngrijirea părului
NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.