+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Produse vegane si cruelty-free

Dorești să treci la folosirea produselor vegane și fără cruzime, dar nu știi cum să începi tranziția? Vrem să te ajutăm în această decizie cu câteva sfaturi :-)

         Te-ai gândit să începi să folosești produse cosmetice vegane și/sau cruelty-free? E primul pas în a trece la frumusețea vegană și fără cruzime. Din păcate foarte multe firme producătoare de cosmetice folosesc animale pentru testarea produselor, însă de asemenea au apărut și apar multe firme care au produse de calitate vegane și fără testări pe animale. Azi poți găsi toate tipurile de produse de beauty în varianta vegană și/sau cruelty-free. Dacă tot mai mulți am alege astfel de produse, am contribui la reducerea și poate în final la oprirea cruzimii extreme cu care sunt tratați animalele folosite pentru testări.


            Natura din jurul nostru este foarte bogată în resurse benefice din care se pot crea produse cosmetice cu multe beneficii asupra pielii și părului.
            Dorești să treci la folosirea produselor vegane și fără cruzime, dar nu știi cum să începi tranziția? Vrem să te ajutăm în această decizie cu câteva sfaturi :-)
            Primul pas ar fi să te informezi legat de conceptele cruelty-free și vegan. Produsele cruelty-free reprezintă produse care nu au fost testate în nici un fel pe animale, de asemenea nici ingredientele produsului. Produsele vegane sunt produse care nu conțin ingrediente de origine animală. Multe produse sunt în același timp și vegane și cruelty-free.
           Informează-te despre branduri și produse de acest gen, citește blog-uri și articole în această temă. Găsești multe articole și video-uri legate de acest subiect; pe paginile https://www.crueltyfreeinternational.org și https://www.peta.org sunt multe informații utile în această temă.


            Începe cu pași mici, tranziția este un proces, e de ajuns să progresezi pas cu pas, în acest caz produs cu produs. După ce se termină un produs, la următoarea achiziție alege un produs vegan/cruelty-free. Citește etichetele și uită-te dacă produsul conține ingrediente de origine animală, de ex. lanolină, colagen, wax de albine, carmin, keratină, squalan, guanină. De asemenea, să ai în vedere și certificările (vegan, cruelty-free).
            Alătură-te grupurilor din social media, care au această temă, sunt multe grupuri care au recomandări și review-uri despre produse și brand-uri de acest gen.
                Nu fă cumpărături impulsive! Gândește-te înainte de a face cumpărături. Cumpărând produse de înfrumusețare etice (și ecologice) înseamnă să fii atentă la ceea ce cumperi și aplici pe piele și păr.


               Dacă te întrebi de ce ar trebui să începi să folosești produse cosmetice vegane/cruelty-free  în loc de cum să începi să folosești acest tip de produse, te  ajutăm cu 6 motive pentru a face tranziția:
               - poți evita ingredientele de origine animală; 
               - poți contribui la reducerea cruzimii față de animale, fiecare contribuție contează în oprirea testării pe animale;
               - sunt mai sănătoase  - produsele cu ingrediente naturale, fără chimicale au foarte multe beneficii și sunt mai sănătoase.
               - în marea majoritate aceste produse au ambalaje reciclabile – deci contribuim și la ocrotire Planetei noastre.
               - produsele vegane/cruelty-free sunt de calitate – se folosesc ingrediente naturale, fără a dăuna sănătății sau mediului înconjurător.
               - există multe branduri și produse pe piață, aveți de unde alege, poți înlocui fiecare produs cu testări pe animale cu unul fără cruzime.
 
             Deci prin alegerea produselor vegane și fără cruzime contribuim nu doar la bunăstarea proprie , ci și a Planetei și a animalelor, care merită și ei să trăiască în pace și fără cruzime; putem fi frumoase și îngrijite și dacă avem grijă și de tot ceea ce ne înconjoară.
 

Produse vegane si cruelty-free
NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.