+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Despre uleiurile organice multifuncționale

Am primit câteva întrebări legate de utilizarea uleiurilor multifuncționale de la Zenz Organic Products, așa că în acest articol descriem detaliat modurile de utilizare ale acestor uleiuri.

Uleiurile multifuncționale conțin ingrediente 100% naturale și sunt vegane, fiind multifuncționale, pot fi folosite pentru îngrijirea părului și pielii și sunt ideale pentru toată familia. Cu un singur produs puteți avea grijă de părul și pielea întregii familii. Ingredientele principale sunt uleiul de avocado presat la rece și uleiul de sâmburi de caise, care au proprietăți nutritive și sunt bogate în vitamine și minerale. Uleiurile ajută la întărirea părului, a scalpului și a pielii și la protejarea împotriva deteriorării și abraziunii. Rezultatul este piele netedă, păr strălucitor și un scalp mai puternic. 

Există mai multe tipuri de utilizare pentru aceste uleiuri, iată care sunt ele:

·  Tratament pentru păr și scalp  – recomandat de 1-2 ori pe săptămână : Distribuiți uleiul pe părul uscat / umed și masați ușor. Înfășurați părul într-un prosop și așteptați 30 de minute. Spălați părul de 2 ori cu Zenz Organic Hair Shampoo. La prima spălare fără apă, iar la a doua spălare folosiți apă. Părul devine mai sănătos și mai strălucitor, scalpul devine sănătos, fără mâncărimi sau uscare.
· Tratament pentru păr împreună cu Treatment Pure No.03 – pentru păr deteriorat: Amestecați uleiul cu Zenz Organic Hair Treatment no. 03 în raport 1⁄2 ulei, 1⁄2 tratament. Distribuiți mixtura pe părul uscat/umed și masați ușor. Înfășurați părul într-un prosop și așteptați 30 de minute. Clătiți bine. Aplicați tratamentul de 1-2 ori pe săptămână sau după nevoie.
· Tratament pentru vârfuri despicate: Distribuiți câteva picături de ulei pe vârfuri înainte de stilizare pentru a proteja, reface și hrăni vârfurile. Părul devine sănătos, previne despicarea vârfurilor și conferă strălucire părului.
· Îngrijirea tenului: Masați 4-5 picături de ulei pe față după curățare. Ștergeți excesul. Aplicați ca atare sau amestecat cu crema Dvs. de față. Aplicați de 2-3 ori pe săptămână sau după nevoie. Pielea devine saturată și radiantă. Aplicați întotdeauna protecție solară, dacă folosiți uleiul în timpul zilei.
·  Îngrijire corporală: Masați uleiul în pielea umedă după baie în loc de loțiune de corp; se absoarbe repede, nu lasă urme. Ambalajul este cu pompă, pentru a preveni răspândirea bacteriilor. Puteți prepara un scrub pentru exfolierea pielii: amestecați cu zahăr brut și folosiți mixtura pentru peeling în timpul dușului. Pielea devine moale, strălucitoare și radiantă. Are calități nutritive și hidratante. Potrivit și ca ulei de masaj.
· În apa de baie: Folosiți 1-3 linguri de ulei în apa de baie. Relaxați-vă și bucurați-vă de o baie plăcută, în timp ce pielea Dvs. devine moale și suplă.
· Îngrijirea bărbii: Pentru barbă, vă recomandăm uleiul Deep Wood Oil No. 99. Se amestecă împreună cu pasta Styling Paste Pure No. 06, adună barba, hrănește și are un miros plăcut și ușor. Dacă uscați barba cu uscătorul de păr și o perie, amestecați balsamul Deep Wood No. 08 cu ulei și puțină pastă din Styling Paste Pure No. 06, apoi uscați barba.
· Pentru bărbierit: Folosiți uleiul Oil Treatment Deep Wood No. 99, balsamul Deep Wood No. 08 sau balsamul Eucalyptus No. 11. Toate sunt antibacteriene și oferă o hidratare suplimentară pielii. Barba devine moale după ras cu balsamul nostru, urmat de cateva picături de ulei Zenz, care se aplică pe față.
Uleiul Sweet Mint No. 96 și uleiul Deep Wood No. 99, sunt ambele antibacteriene și, prin urmare, o alegere bună atât pentru îngrijirea pielii cât și pentru bărbierit.Cremele de față Zenz Deep Wood No.100 și Pure No. 101 sunt bune pentru a reduce iritarea pielii de pe gât și față după bărbierit.
·  Împotriva păduchilor: Folosiți uleiul Sweet Mint No. 96 împotriva păduchilor. Aplicați o cantitate mare de ulei pe păr, înfășurați-l și lăsați-l să acționeze timp de 30 de minute. După aceea, părul trebuie pieptănat cu un pieptăn fin. Pe măsură ce păduchii nu pot respira din cauza uleiului, ei se ridică la suprafață. Din cauza ghimbirului și mentei se sufocă. În cazul părului gros sau greu de pieptănat, aplicați balsamul Pure No. 02 peste ulei și apoi pieptănați. În următoarele 14 zile, nu uitați să continuați să pieptănați de patru ori pe săptămână pentru a elimina păduchii. Trebuie pieptănat, este cea mai importantă acțiune împotriva păduchilor. Pieptănați în fiecare zi pentru două săptămâni, până ce toate ouăle și păduchii sunt eliminați.
·  Uleiul Pure No.97 nu conține parfum sintetic sau esențial, este certificat cu AllergyCertified și poate fi folosit de persoane sensibile la parfum, în timpul sarcinii pentru îngrijirea corporală sau pe burtică pentru hidratare și pentru prevenirea vergeturilor sau pentru îngrijirea pielii delicate a bebelușilor. De asemenea Pure No.97 poate fi folosit ca demachiant pentru ochi.


Deci, un singur produs multifuncțional  cu mirosuri aromatice în armonie perfectă asigură o experiență holistică și plăcută pentru păr, piele și simțuri :-)
 
 
 

Despre uleiurile organice multifuncționale
NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.