+4 0721 863 848   L-V: 8:30 - 16:30

Despre produsele MOSSA

Arată dragoste pentru pielea ta și Planeta ta în egală măsură, nu este nevoie să faci compromisuri. A găsi produsele adecvate, blânde cu pielea și Planeta noastră este o provocare continuă.

Pielea sănătoasă începe cu produse din ingrediente naturale, blânde. Acesta este motivul pentru care producătorii de la Mossa folosesc cele mai suculente fructe de pădure din natura nordică, care sunt o sursă mare de nutrienți și vitamine.


Arată dragoste pentru pielea ta și Planeta ta în egală măsură, nu este nevoie să faci compromisuri. A găsi produsele adecvate, blânde cu pielea și Planeta noastră este o provocare continuă. Produsele calmante MOSSA din diferite fructe de pădure sunt testate dermatologic, astfel încât să vă puteți satisface toate poftele de înfrumusețare și să vă protejați pielea cu aceste produse eficiente create cu ce e mai bun din natură și aprobate dermatologic.

Ingredientele MOSSA și formulele finale sunt certificate ECOCERT / Cosmos. Așadar, indiferent de produsul pe care o alegeți, puteți fi convinși că este sigură, eficientă, bună pentru pielea dvs. și bună pentru Planetă. Dar mai este și altceva legat de produse: facem un pas mare pentru a reduce amprenta ecologică prin crearea unicelor noastre ambalaje reciclabile.

Sigur – Sustenabil - Natural

Cosmeticele naturale sunt mai bune pentru noi, pur și simplu pentru că sunt făcute din ingrediente mai bune.


Când alegeți MOSSA, spuneți „Da” la:
• conservanți naturali
• parfumuri din uleiuri esențiale naturale
• coloranți minerali puri
• grija pentru Planetă și animale
• îngrijirea corectă și eficientă a pielii

 

Despre produsele MOSSA
NU RATAȚI NOUTĂȚILE - ABONAȚI-VĂ LA NEWSLETTER

Sunt de acord, să primesc periodic newsletter de la narah.ro.
Sunt de acord ca prestatorul acestui site să îmi folosească datele mele personale.